Wikkeldoeken

Stel zelf je wikkeldoek samen!

De wikkeldoek is de #1 musthave voor je babyuitzet. Deze zul je dagelijks gebruiken, dus hoe leuk is het dat je hem dan zelf hebt samen gesteld!

Alle stoffen die we gebruiken voor de wikkeldoeken zijn heerlijk zacht en multifunctioneel. De wikkeldoeken zijn zo afgewerkt dat je ze aan beide kanten kunt gebruiken. Je kunt de wikkeldoek gebruiken om je kleintje warm te houden tijdens het voeden, na het badderen, in de maxi-cosi, kinderwagen of lekker in de box.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende basis stoffen.
Kies eerst een van deze basis stof, daarna kun je de 2e stof kiezen.

  • De standaard afmeting van een wikkeldoek is 70 x 70 cm.
  • De levertijd voor een op maat gemaakte product is 7 t/m 14 dagen.

Wil je advies over de stoffen, andere afmeting of vragen over de juiste combinatie? Wij helpen je graag!

op maat wikkeldoek wafel 400x400
op maat wikkeldoek baby wafel 400x400
op maat wikkeldoek bamboe 400x400

Kies hierboven eerst de BASIS stof en begin daarna meteen met samenstellen.

  • Uniek en handgemaakt

  • Perfecte afwerking

  • Mooie details

De wikkeldoek is multifunctioneel

Als moeder van een baby sleep je al zo veel spullen met je mee. Hoe fijn is het dan als je één item hebt dat je voor meerdere dingen kunt gebruiken? Een wikkeldoek is zo’n item. Wikkel je kindje er lekker mee in om hem of haar in de box te leggen. Je kunt hem ook gebruiken als extra deken voor in de Maxi-Cosi of kinderwagen. De wikkeldekens worden met liefde gemaakt van zachte materialen, zodat deze altijd comfortabel zijn voor je baby.

Stel je eigen wikkeldoek samen

Ook onze wikkeldoeken kun je volledig naar eigen wens ontwerpen. Wel zo fijn als je een bepaalde kleur in gedachten hebt.

Je hebt de keuze uit drie stoffen, namelijk:

  • Wafel

  • Baby wafel

  • Bamboe badstof

Deze stoffen kun je combineren met diverse kleuren en een print naar keuze. De wikkeldoeken hebben een standaardafmeting van 75 x 75 cm. Wikkeldoeken heerlijk te gebruiken na het badderen of tijdens het voeden. Kortom: een unieke en multifunctionele wikkeldoek. En jij kunt hem helemaal naar jouw eigen wensen samenstellen. Wil je advies bij het samenstellen van een wikkeldoek? Laat het ons dan even weten en wij helpen je graag verder.