Over ons

Back2yourroots is een Nederlands baby lifestyle merk.
Het brengt je terug naar waar het allemaal begon, “your roots”. Je wilt graag een veilige, geborgen maar ook vrolijke haven creëren voor je kleine spruit.

De babycollectie van Back2yourroots is lief, zacht en van hoge kwaliteit. Onze producten en stoffen zijn met zorg geselecteerd en veelal met de hand gemaakt. De collectie bestaat uit prachtige wikkeldoeken, mutsjes, haarbandjes, lakentjes, dekens, dekbedovertrekken, kruikzakken, boxkleden en overige accessoires om je babyset compleet te maken.

Doordat wij de productie zelf in de hand hebben, kun je bij ons ook op maat gemaakte producten bestellen, zoals wikkeldoeken en boxkleden.

Wij werken veel samen met andere ondernemers en bieden ook private labels aan. Verder zijn wij ook te vinden in de winkel, zo kun je direct voelen hoe ongelofelijk zacht onze producten zijn.

We vinden het belangrijk om verantwoord om te gaan met onze leefomgeving. Ook daarom gebruiken we zoveel mogelijk biologisch katoen. Veel producten hebben het GOTS en OEKO-TEX keurmerk gekregen. Je wilt tenslotte dat je kleine spruit opgroeit in een gezonde en veilige wereld.

liefs icon
back2yourroots