Cadeau tips

Kerstcadeau tips

Kerstcadeau tips

De decembermaand staat elk jaar weer in het teken van warmte, gezelligheid, glinsterende lampjes, de kaarsjes gaan weer aan maar ook (gezellige) drukte en keuze stress.
Niet alleen voor Sinterklaas, lootjes trekken, surprise maken mét een mooi gedicht maar als dat achter de rug is, gaan we vol gas door met Kerst!
Iedereen haalt alles uit de kast om het ultieme decembergevoel in huis te halen, de kerstballen komen van stal en natuurlijk nog even de nieuwste kerstitems en leukste kerstcadeaus shoppen en natuurlijk de wedstrijd winnen van de mooiste kerstboom van de familie.

Hebben jullie de kerstboom al in huis gehaald?

All I want for Christmas is...

Tijdens de kerstdagen wil je ook graag wat extra’s doen of geven voor de mensen die je lief hebt. En hoe bijzonder is het dat als die persoon zwanger is met kerst of het eerste kerstfeest van de kleine baby.
Maar welk kerstcadeau geef je dan aan je zwangere zus of vriendin? Of aan haar kleintje?

Om jou een handje op weg te helpen, hebben wij onze mooiste kerstcadeau musthaves geselecteerd.

Zit jouw perfecte kerstcadeau er tussen en wil je dat wij deze mooi voor je inpakken? Laat het ons weten en je wij maken er een extra mooi kerstpakketje van.

Shopse en veel voorpret toegewenst!

Musthaves onder de € 15,-

Baby sokjes – Wit

13.95
Prachtige baby kniekousen met ajour in de kleur Khaki. Afgewerkt met een leuk strikje aan de zijkant. De kniekousen zijn makkelijk te combineren met een leuk jurkje en een echte musthave voor jouw kleine meid!

Otis Mutsje

14.95
Een leuk unisex mutsje met deze vrolijke blaadjes print. Een mutsje is onmisbaar voor je pasgeboren baby en dan wil je natuurlijk wel een hele leuke! Dit mutsje is gemaakt van een heerlijk zachte rekbare Tricot stof.

Musthaves onder de € 20,-

Speendoekje lilly – teddy

11.96
Raak het speentje van je kindje nooit meer kwijt door deze heerlijke accessoire aan het speentje van je baby te bevestigen. Het speendoekje is gemakkelijk vast te maken aan het speentje door middel van de lus die aan het doekje zit. Het doekje is lekker lang waardoor je kindje hem zo overal mee naartoe kan nemen. De ene kant van de speendoek is heerlijk zacht door de teddystof en de andere kant is gemaakt van de mooie modal stof. Dit speendoekje is niet alleen functioneel maar ook een lekkere tuttle voor je kleintje.

Fleur Knoopknuffel konijn – Bamboe

15.95
Dit knoopknuffel konijn roze is een heerlijke tutdoek voor de allerkleinste. Het is gemaakt van een heerlijk zachte katoenen stof met aan de andere kant een heerlijk zachte bamboe stof. Het knuffelen kan beginnen.

Otis Krabwantjes

16.95
Verpakkingseenheid: 2 setjes zoals afgebeeld Met deze handige krabwantjes kan je kleintje zich niet meer bezeren met zijn/haar scherpe nageltjes.

Oliver luiermandje teddy

9.98
Luiers, billencrème en verzorgende olie. Bewaar alles in een mooi en handig luiermandje. Een echte musthave voor op je commode! Onze luiermandjes worden extra verstevigd zodat ze mooi rechtop blijven staan en in model blijven.

Musthaves onder de € 40,-

Oliver Wikkeldoek Teddy

39.95

De wikkeldoek teddy is een echte musthave in de beginmaanden van een kleintje. Je zult hem dagelijks gebruiken tijdens het voeden, voor onderweg, op de arm, of in de box. Deze wikkeldoek heeft een afmeting van 70 x 70 cm en is gemaakt van een mooie katoenen eucalyptus print gecombineerd met een heerlijk zachte teddy.

In de hoek zit een mutsje waar het hoofdje van de baby warm blijft. De wikkeldoek is aan beide kanten te gebruiken dus dubbel zoveel plezier!

Lilly deken taupe wafelstof

37.46
Deze dekentjes zijn onze populairste producten. Dit dekentje uitgevoerd met een Modal bloemen print aan de ene zijde en aan

Fleur Gebreide deken

49.9559.95
Onze dekens zijn met zorg en liefde gemaakt. Zo hebben we gekozen voor een heerlijk zachte gebreide Old Dusty stof en

Zit de juiste stofcombinatie er voor jouw perfecte kerstcadeau niet bij? No stress! Dan maken wij speciaal voor jou het gewenste product en stoffen op maat. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer inspiratie kijk dan ook eens op onze Instagram.

Merry Christmas!

Geef een reactie